Re: Does Anyone Else Have This Bug in Firefox Using NVDA?


Brian's Mail list account
 

I think if that does not work then its the problem I suggested. I've never seen this issue myself though fixing it is the reason why xp support was suddenly dropped as the only fix meant you could not easily keep supporting the older systems.

Might be interesting to know whether the Master branch still exhibits this, though I'm not sure if the fix has got there as yet. I'm experiencing some serious issues with installing updates to nvda recently with locking up on restart and lots of strange errors duing copying files on portable versions as well.
Brian

bglists@...
Sent via blueyonder.
Please address personal email to:-
briang1@..., putting 'Brian Gaff'
in the display name field.

----- Original Message -----
From: "Gene" <gsasner@...>
To: <nvda@nvda.groups.io>
Sent: Tuesday, September 12, 2017 5:54 PM
Subject: Re: [nvda] Does Anyone Else Have This Bug in Firefox Using NVDA?


That isn't a new problem. It has been in existence for quite some time. I don't know how far bac it goes. Browse mode doesn't work properly, if at all. Tab works whether you are in browse mode or not. Restart Firefox to solve the problem.

Gene
----- Original Message -----

From: Brandon Keith Biggs
Sent: Tuesday, September 12, 2017 10:50 AM
To: nvda@nvda.groups.io
Subject: [nvda] Does Anyone Else Have This Bug in Firefox Using NVDA?


Hello,

Does anyone else have this problem:

Start the latest stable NVDA, open the latest Firefox, restart NVDA, try to arrow through the Firefox page. The arrow keys don’t work, just the tab key.

Thank you,




Brandon Keith Biggs

Join nvda@nvda.groups.io to automatically receive all group messages.