Re: Strange issue for xp users with last working versions


Brian's Mail list account
 

It was the last one that still ran on xp. I've forgotten now. I also note that the last next does it as well.
Its not really an issue it just plays the falling tones twice for an unknown reason that is all.
Brian

bglists@...
Sent via blueyonder.
Please address personal email to:-
briang1@..., putting 'Brian Gaff'
in the display name field.

----- Original Message -----
From: "Adriano Barbieri via Groups.Io" <adrianobarb@...>
To: <nvda@nvda.groups.io>
Sent: Wednesday, October 11, 2017 6:16 PM
Subject: Re: [nvda] Strange issue for xp users with last working versions


Hi Brian,

To me with XP, it has never happened, now use the master-14374,21b30868.
What is the version you are referring to?

Cheers
Adriano

----- Original Message -----
From: "Brian's Mail list account via Groups.Io" <bglists@...>
To: <nvda@nvda.groups.io>
Sent: Wednesday, October 11, 2017 6:03 PM
Subject: [nvda] Strange issue for xp users with last working versions


I don't know if anyone else has this, but I left the last supported master update installed on some machines, but now even if running 2017.3 on those machines, NVDA plays the shut down sound twice on all four machines.

Not a problem of course but very odd. the odd part is that the same working snaps have no such effect on Windows 7 at all.
Just one of those great mysteries of life and now support is gone, probably will remain that way!

Brian

bglists@...
Sent via blueyonder.
Please address personal email to:-
briang1@..., putting 'Brian Gaff'
in the display name field.



Join nvda@nvda.groups.io to automatically receive all group messages.