Re: NVDA 2017.4 cannot update progress bars on expanded file explorer copy or move dialogs


coffeekingms@hotmail.com
 

Hi

Ah, that explains it. I’ll resubscribe to the dev list on source forge. I don’t remember         unsubscribing but I must have at some point, or never subscribed with this address

Thanks

Kendell Clark

.

 

Sent from Mail for Windows 10

 

From: Brian's Mail list account via Groups.Io
Sent: Monday, December 18, 2017 5:17 AM
To: nvda@nvda.groups.io
Subject: Re: [nvda] NVDA 2017.4 cannot update progress bars on expanded file explorer copy or move dialogs

 

I don't think there is one on groups.io yet. I still see posts to the
sourceforge one
 Brian

bglists@...
Sent via blueyonder.
Please address personal email to:-
briang1@..., putting 'Brian Gaff'
in the display name field.
----- Original Message -----
From: <coffeekingms@...>
To: <nvda@nvda.groups.io>
Sent: Monday, December 18, 2017 2:42 AM
Subject: [nvda] NVDA 2017.4 cannot update progress bars on expanded file
explorer copy or move dialogs


Hey all
Sorry for not posting for a while, I’ve just completed a
Permanent move to windows 10 from Linux. I now have a new pc, an ultrabook
and both windows and NVDA perform much better. I’ve decided to get much more
involved in helping NVDA, and windows itself, get better. To explain the
issue I just reported, if you have a file copy or move operation in
progress, windows explorer will open an information dialog. If the dialog is
in it’s normal state, the progress bar beeps and speech updates work just
fine. But there’s a more updates button or checkbox, and if that is checked,
the dialog expands to give more information. When that happens, the progress
bar updates no longer work. You can of course use screen review to look at
the dialog and get the updates that way.  I also have report background
progress bar updates checked in object presentation settings, gotten to by
pressing NVDA+ctrl+o. This is on NVDA 2017.4 with joseph lee’s windows 10
app essentials add on installed. I’m not sure how to provide more info or
proof of the problem, should I activate debug mode, or change the log level
and post a log? I’ve been a part of NVDA development before, but it was back
when windows 7 first came out and procedures might have changed. If there’s
a new developers guide somewhere, point me to it and I’ll read it so you
guys don’t have to repeat information.

Also, I’ve been trying to post this to the development group on groups.io. I’ve
been rejected by both the sourceforge list, I think I might have
unsubscribed from that one, and the groups.io one,
nbvda-dev@groups.io<mailto:nbvda-dev@groups.io>. Did I unsubscribe from it
and don’t remember or was I removed from it for something? I don’t want to
clutter up the user support list with development emails but I couldn’t
think of anywhere else to post this one, at least initially. If I can get on
the development list, I’ll send all further dev stuff there.
Thanks
Kendell Clark
sent from my ultrabook




 

Join nvda@nvda.groups.io to automatically receive all group messages.