Re: Firefox not displaying always when first loaded up


 

can I get the sound add on that people are using?

On 1/17/2018 12:51 AM, Brian's Mail list account via Groups.Io wrote:
Oh, how can you tell then? I find a lot of pages refresh afterwards and that little click is a clue. Try  doing anything on some yahoo sites.
Also the downloading finished sound means you do not need to always open the download window.
I think its important to remember that everyone uses windows differently and in the way most convenient to them,  just stopping one feature without some discussion with users is stupid and arrogant in my view. It means that they know best, and that has never been my experience. Windows works for people as its very much configurable.

Brian

bglists@blueyonder.co.uk
Sent via blueyonder.
Please address personal email to:-
briang1@blueyonder.co.uk, putting 'Brian Gaff'
in the display name field.
----- Original Message ----- From: "Rosemarie Chavarria" <knitqueen2007@gmail.com>
To: <nvda@nvda.groups.io>
Sent: Wednesday, January 17, 2018 2:59 AM
Subject: Re: [nvda] Firefox not displaying always when first loaded up


I don't need sounds to tell me if something is loading.



-----Original Message-----
From: nvda@nvda.groups.io [mailto:nvda@nvda.groups.io] On Behalf Of Brian's Mail list account via Groups.Io
Sent: Tuesday, January 16, 2018 8:58 AM
To: nvda@nvda.groups.io
Subject: Re: [nvda] Firefox not displaying always when first loaded up

I'm sticking to 52 esr as it has the sounds I want.
Brian

bglists@blueyonder.co.uk
Sent via blueyonder.
Please address personal email to:-
briang1@blueyonder.co.uk, putting 'Brian Gaff'
in the display name field.
----- Original Message ----- From: "Lino Morales" <linomorales001@gmail.com>
To: <nvda@nvda.groups.io>
Sent: Tuesday, January 16, 2018 4:09 PM
Subject: Re: [nvda] Firefox not displaying always when first loaded up


Yeah use Firefox 58 beta 16. Yeah it’s a bit slow with NVDA, but hey it
works. Its not as slow as V 57.X

Sent from Mail for Windows 10

From: Payal Kapoor
Sent: Tuesday, January 16, 2018 6:44 AM
To: nvda@nvda.groups.io
Subject: Re: [nvda] Firefox not displaying always when first loaded up

hi,
i have the same problem with the same version of Firefox. however, i
use Windows 10 version 1709 with the latest built and NVDA 2017.4
sometimes by moving away and coming back it loads while at other times
it won't. it is irritating and i've not been able to establish one set
method for it to launch.
it also says "toolbar edit".
it made me wonder if some toolbar had been installed that caused this
to happen. not certain on this either.
thanks for any solutions.
Payal

On 1/16/18, Brian's Mail list account via Groups.Io
<bglists=blueyonder.co.uk@groups.io> wrote:
IE in recent master snaps, using Firefox 52 esr, when you maybe want to
look

at the userguide or what's new and its the first time you have used the
browser, the screen comes up as unknown and will only respond if you
either

switch away and back or hit alt and cancel it.

I am on windows 7, but did wonder if all the recent fiddling to get the
latest version of firefox to work might have compromised the esr version
in

some way.
 Has anyone else noticed this at all?  Its not a major hassle as this sort
of thing is how often things used to work some years ago for me in xp, but
thought I'd best mention it here before putting electrons on Github.
 Brian

bglists@blueyonder.co.uk
Sent via blueyonder.
Please address personal email to:-
briang1@blueyonder.co.uk, putting 'Brian Gaff'
in the display name field.

















.

Join nvda@nvda.groups.io to automatically receive all group messages.