Re: Weird error on boot.


Brian's Mail list account <bglists@...>
 

And if all else fails often typing it into google can give a clue.
Brian

bglists@blueyonder.co.uk
Sent via blueyonder.
Please address personal E-mail to:-
briang1@blueyonder.co.uk, putting 'Brian Gaff'
in the display name field.

----- Original Message -----
From: "Chris via Groups.Io" <chrismedley=btinternet.com@groups.io>
To: <nvda@nvda.groups.io>
Sent: Wednesday, December 12, 2018 6:41 PM
Subject: Re: [nvda] Weird error on boot.


If you think its coming from that specific program then try setting it not to start on logon see fi that fixes it

If it fixes the issue then reinstall the program see if that fixes

Otherwise the error is to generic to be certain what is causing it

Good luck
From: John Isige
Sent: 12 December 2018 18:04
To: nvda@nvda.groups.io
Subject: [nvda] Weird error on boot.

Hey all. I'm writing in hopes that somebody knows where this is coming
from. It's possible it's NVDA but I doubt it. I updated Windows to 1809
and everything works fine. But every time I boot up, I get this error.


"Could not load file or assembly 'MOM.Implementation' or one of its
dependencies. The system cannot find the file specified."


Anybody know where this is from, and more importantly, how to fix it? I
suspected TWBlue but I just quit and ran it again, and the error didn't
show up. Oh yeah, I'm running NVDA 2018.4-RC1 on 64-bit Windows.

Join nvda@nvda.groups.io to automatically receive all group messages.