Re: Hello/Still Noticing Slight Performance Decrease When Navigating with NVDA 2018.4


Brian's Mail list account <bglists@...>
 

Well I do not use tbird or chrome.

I'm not quite sure what might cause this really though.
Its not something they have supposedly messed with from reading the what's new.
Brian

bglists@blueyonder.co.uk
Sent via blueyonder.
Please address personal E-mail to:-
briang1@blueyonder.co.uk, putting 'Brian Gaff'
in the display name field.

----- Original Message -----
From: "David Goldfield" <david.goldfield@outlook.com>
To: <nvda@nvda.groups.io>
Sent: Tuesday, December 18, 2018 2:06 AM
Subject: [nvda] Hello/Still Noticing Slight Performance Decrease When Navigating with NVDA 2018.4


My guess is that nobody else is experiencing this issue as I'm seeing no other posts about this.

When I navigate by links with K or shift K in Thunderbird and even, to an extent, in Chrome I notice a slight slowdown in responsiveness compared to 2018.3. For a short time I thought it was my computer as I was sometimes seeing this occur in 2018.3.2 but, in general, 2018.3.2 is still somewhat faster. I sent Quentin a debug file with all addons disabled but I'm assuming there was nothing obvious in the output as I haven't heard back. I notice this with Espeak. On a faster machine I do not notice this but on a slower Athlon 2.9 GHZ there is a slight but noticeable difference. Just wondering if anybody has noticed this and if something changed in the code regarding navigation?

--
David Goldfield, Assistive Technology Specialist WWW.David-Goldfield.Com<http://WWW.David-Goldfield.Com>


Join nvda@nvda.groups.io to automatically receive all group messages.