Re: issues with quick nav of thunderbird and NVDA


David Goldfield
 

This interests me because I also notice similar behavior with version 3.0 of this addon. The addon appears to work as expected until I restart TB. Upon restarting TB the addon is still enabled but the addon itself acts as if it has been disabled. First letter navigation does not move to the relevant folder and the addon's option does not appear in the context menu. If I go into addon settings and disable the addon and then enable it the addon works properly once again until I close and restart TB. I wrote to the addon author who was unable to reproduce the issue. I then asked about it on the Thunderbird support list and was given a suggestion which didn't work for me. I have reinstalled TB as well as removed and then reinstalled the addon.


David Goldfield,
Assistive Technology Specialist

JAWS Certified, 2019

www.davidgoldfield.org
On 8/31/2020 3:40 PM, Dan Beaver wrote:

Yeah, but with the newest version there are still issues.  I have to go in and disable and then

re-enable the extension every time I bring up Thunderbird.


I wish someone could do something about it because it is getting irritating. ;)


Dan Beaver

On 8/31/2020 2:41 PM, Brian Vogel wrote:
Bob,

          I would uninstall and reinstall Quick Folder Navigation if the version you have went in a long while ago.  There have been some recent updates related to compatibility with the more recent versions of Thunderbird.

--

Brian - Windows 10 Pro, 64-Bit, Version 2004, Build 19041  

A gentleman is one who never hurts anyone's feelings unintentionally.

          ~ Oscar Wilde

 

-- 
Dan Beaver (KA4DAN)

Join nvda@nvda.groups.io to automatically receive all group messages.