Re: NVDA remote question help needed


Jackie
 

Sounds like perhaps you've got background progress bars enabled?
That's under object presentation > report background progress bars.

On 1/9/22, Christopher Duffley <christophernduffley@...> wrote:
I've never gotten this issue, so I have no idea. It's fine here on both 10
and 11.

What exactly happens when the connection is established? Maybe delete your
INI file in your NVDA folder and do it again?

Christopher Duffley

Host of Mission Possible Podcast <http://www.missionpossiblepodcast.com/>

LINKS TO SUBSCRIBE:

iTunes
<https://itunes.apple.com/us/podcast/mission-possible-christopher/id1103092109?mt=2>
| Stitcher <http://www.stitcher.com/s?fid=88094&refid=stpr> | Google Play
<https://goo.gl/app/playmusic?ibi=com.google.PlayMusic&isi=691797987&ius=googleplaymusic&link=https://play.google.com/music/m/Ik76dexklcprwnpuxbdr2s6bm3y?t=Mission_Possible_with_Christopher_Duffley>
| Follow Podcast On TuneIn And Listen To Latest Episode
<http://tunein.com/radio/Mission-Possible-With-Christopher-Duffley-p892505/>

LIKE/FOLLOW Me:

Facebook <http://facebook.com/christopherduffley> | Twitter
<http://twitter.com/chrisduffley> | YouTube
<http://youtube.com/christopherduffley> | Instagram
<http://instagram.com/christopherduffley>

On Jan 9, 2022, at 13:33, Charles Adkins <cadkins6739@...> wrote:

Using the latest NVDA and latest remote add-on, for some reason when I
connect with another computer using the nvda remote server, I hear a
constant stream of numbers being spoken that keeps going until I disconnect,
no matter what I do. Any suggestions would be very helpful. This happens
with windows 7, 10, and 11. Thanks.











--
Subscribe to a WordPress for Newbies Mailing List by sending a message to:
wp4newbs-request@... with 'subscribe' in the Subject field OR by
visiting the list page at http://www.freelists.org/list/wp4newbs
& check out my sites at www.brightstarsweb.com & www.mysitesbeenhacked.com

Join nvda@nvda.groups.io to automatically receive all group messages.