Topics

a link on web page issue I haven't seen before


Dan Beaver
 

I brought up the hamstudy.org site.  I clicked on the login link and nothing happened.  I thought this was strange since I have used it before.


I tried NVDA+7 to bring up the links list and pressed enter on the login link.  Nothing.


I tried using the spacebar and the enter key on the link and nothing.


I decided to try the register link just below the login link and it works perfectly.


Am I missing something or is this an NVDA problem or is it a web site problem?


Thanks.

-- 
Dan Beaver (KA4DAN)


Tyler Spivey
 

You're missing the login form appearing at the bottom of the page.
Activate the link with enter, then press e to move to the edit box.

On 6/12/2020 8:43 AM, Dan Beaver wrote:
I brought up the hamstudy.org site.  I clicked on the login link and
nothing happened.  I thought this was strange since I have used it before.


I tried NVDA+7 to bring up the links list and pressed enter on the login
link.  Nothing.


I tried using the spacebar and the enter key on the link and nothing.


I decided to try the register link just below the login link and it
works perfectly.


Am I missing something or is this an NVDA problem or is it a web site
problem?


Thanks.

--
Dan Beaver (KA4DAN)


Dan Beaver
 

Now this is just not fair.  I actually checked for the edit field for entering the user id and it said there was none found.  I just tried again and it is there.  Oh well, I guess I was below it or something.


Thanks for the help.


Dan Beaver

On 6/12/2020 11:48 AM, Tyler Spivey wrote:
You're missing the login form appearing at the bottom of the page.
Activate the link with enter, then press e to move to the edit box.

On 6/12/2020 8:43 AM, Dan Beaver wrote:
I brought up the hamstudy.org site.  I clicked on the login link and
nothing happened.  I thought this was strange since I have used it before.


I tried NVDA+7 to bring up the links list and pressed enter on the login
link.  Nothing.


I tried using the spacebar and the enter key on the link and nothing.


I decided to try the register link just below the login link and it
works perfectly.


Am I missing something or is this an NVDA problem or is it a web site
problem?


Thanks.

-- 
Dan Beaver (KA4DAN)




-- 
Dan Beaver (KA4DAN)


Chris
 

Try it with another browser see what happens then

 

From: Dan Beaver
Sent: 12 June 2020 16:43
To: nvda@nvda.groups.io
Subject: [nvda] a link on web page issue I haven't seen before

 

I brought up the hamstudy.org site.  I clicked on the login link and nothing happened.  I thought this was strange since I have used it before.

 

I tried NVDA+7 to bring up the links list and pressed enter on the login link.  Nothing.

 

I tried using the spacebar and the enter key on the link and nothing.

 

I decided to try the register link just below the login link and it works perfectly.

 

Am I missing something or is this an NVDA problem or is it a web site problem?

 

Thanks.

-- 
Dan Beaver (KA4DAN)

 


Gene
 

Try using a different browser.

Gene

-----Original Message-----
From: Dan Beaver
Sent: Friday, June 12, 2020 10:43 AM
To: nvda@nvda.groups.io
Subject: [nvda] a link on web page issue I haven't seen before



I brought up the hamstudy.org site. I clicked on the login link and nothing happened. I thought this was strange since I have used it before.




I tried NVDA+7 to bring up the links list and pressed enter on the login link. Nothing.




I tried using the spacebar and the enter key on the link and nothing.




I decided to try the register link just below the login link and it works perfectly.




Am I missing something or is this an NVDA problem or is it a web site problem?




Thanks.


-- Dan Beaver (KA4DAN)


Aschalew Byness
 

press nvda key+inter. I usually solve such a problem with this
keystroke. the cause for the problem should be known, I think.

On 6/12/20, Chris via groups.io <chrismedley=btinternet.com@groups.io> wrote:
Try it with another browser see what happens then

From: Dan Beaver
Sent: 12 June 2020 16:43
To: nvda@nvda.groups.io
Subject: [nvda] a link on web page issue I haven't seen before

I brought up the hamstudy.org site. I clicked on the login link and nothing
happened. I thought this was strange since I have used it before.

I tried NVDA+7 to bring up the links list and pressed enter on the login
link. Nothing.

I tried using the spacebar and the enter key on the link and nothing.

I decided to try the register link just below the login link and it works
perfectly.

Am I missing something or is this an NVDA problem or is it a web site
problem?

Thanks.
--
Dan Beaver (KA4DAN)